Facebook Pixel

Борд на Директорите

ПРОФИ КРЕДИТ България

 

Светослав Николов

Управител и изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България

Светослав Николов стартира кариерата си в ПРОФИ КРЕДИТ България още от създаването й през 2006 г., като заема позицията Директор отдел Финанси. През месец ноември 2012 г. е избран за Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България, а през ноември 2015 г. става Изпълнителен директор на компанията.
Светослав Николов е магистър по Публични финанси от Университета за национално и световно стопанство и бакалавър по Счетоводство и контрол от Стопанска академия Д.А. Ценов. Преди това е заемал последователно експертни позиции по финанси и счетоводство в различни компании, сред които са Напредък Холдинг АД, Хювефарма АД и Огнеупорни глини АД.

Ирина Георгиева

Управител и заместник изпълнителен директор на ПРОФИ КРЕДИТ България

През 2006 г. Ирина Георгиева постъпва като един от първите служители в ПРОФИ КРЕДИТ България. С идването си в компанията, тя създава и оглавява отдел „Продукт“. През 2012 г. става директор на отдел „Операции“. Компанията предоставя възможност на Ирина Георгиева през 2013 г. да стане част от екипа на новосъздаденото подразделение на ПРОФИ КРЕДИТ в Санкт Петербург, където сформира и ръководи отдел „Събиране на вземания“. След завръщането й в България е избрана за Управител и заема позицията на Заместник изпълнителен директор.
Ирина Георгиева има магистърска степен по Икономика и организация на труда от Университета за национално и световно стопанство. Преди да постъпи в ПРОФИ КРЕДИТ България, е заемала ръководни длъжности в банковия сектор, като е била ръководител на различни проекти в Пощенска банка, HVB bank, банка Биохим (част от Bank of Austria) и UniCredit.

Яромир Вшетечка

Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България

Яромир Вшетeчка е завършил Университета в Пардубице, Чешка Република със специализация по маркетинг, мениджмънт и логистика. Стартирал е професионалната си кариера в отдел Риск на GE Money Bank като анализатор, а по-късно работи като старши анализатор. От септември 2004 г. започва работа в международна компания като Координатор по логистика. През юни 2006 г. се присъединява към екипа на дивизия ПРОФИ КРЕДИТ като продуктов мениджър за Централна Европа. От началото на 2013 г. заема позицията на Global Chief Operations Officer, а през 2014 г. става Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Давид Хор

Председател на Управителния съвет на Профиреал Груп и Управител на ПРОФИ КРЕДИТ България

Давид Хор е завършил факултета по Икономика и администрация на университета в Пардубице, Чешка Република. Докато все още учи в университета, през 2000 г. започва да работи за ПРОФИ КРЕДИТ Чехия като финансов анализатор. След дипломирането си през 2001 г., той става ръководител на отдел Финанси. От 2001 г. е член на Борда на директорите на ПРОФИ КРЕДИТ Чехия. През 2003 г. той е избран за председател на Управителния съвет на Профиреал Груп SE, като изпълнява тази функция и до днес. От октомври 2015 г. е управител на ПРОФИ КРЕДИТ България.